ÇFARË BËJMË NE?

Visa Com është kompani e njohur për shërbime me cilësi të lartë dhe të vlerësuar lartë nga klientët tanë.

SI kompani e cila operon në treg tash e një kohë Visa Com ka fituar besimin e klientëve bazuar në punën e suksesshme për klientët.

Visa Com merret me suvatimin, montimin e pllakave te knaufit,izolime të jashtme, izolim te dhomave të CT e shumë shërbime të tjera si : Të gjitha llojet e dekorimeve te gipsit dhe stiropolit.

VISA COM ju mundëson juve si klient të keni një interier dhe eksterier të mrekullueshëm të objektit tuaj duke u bazuar në përvojën dhe cilësinë e punës.
Gjithashtu ne iu mundësojmë ndërtim të ulët dhe të lartë si dhe ndërtim me çelësa në dorë.

NE KUJDESEMI PER JU...

QELLIMI JONË

Ne si kompani kemi për qëllim që klientit tonë t’i krijojmë një punë sa më të përsosur dhe një ambient sa më komod për të…

Çelësi i suksesit tonë në tërë këto vite bazohet në :

PËRKUSHTIM 100%
DICIPLINË 100%
SIGURI 100%
NEGLIZHENCË 0%

PROCESI I PUNËS

Ekipa jonë përkujdeset që t’i ofrojë zgjidhjet më të mira për klientin duke e shqyrtuar së bashku deri në detajin e fundit…

BASHKËPUNIMI

Çdo punë e përbashkēt dhe me bashkëpunim të ndersjelltë krijon më shumë kualitet.
Ne mundohemi që me vëmendje të marrim kërkesat e duhura nga klienti dhe t’i finalizojmë në mënyrën më të mirē të mundshme,
Ne jemi të kënaqur atëherë kur klienti jonë është i kënaqur…

SKICIMI

Ne si kompani kujdesemi që klienti jonë të ketë një pamje rreth projektit të cilin kërkon t’a nis.
Skicimi i detajizuar dhe pikat mbi të cilat do të punohet qartëson idetë dhe eviton gabimet apo keqkuptimet.
Skicimi i projektit apo i punës që do të bëhet do të jetë pikërisht si dëshira e klientit…

KOMPLETIMI

Çdo fillim ka edhe një fund,mirëpo jo cilido fillim ka fund të suksesshëm.
Ekipa jonë jep maksimumin që fundi të jetë i suksesshëm duke punuar mbi vullnetin,përkushtimin,diciplinën dhe profesionalizmin.
Një projekt apo një punë tek ne quhet e kompletuar vetëm atëherë kur i ka plotësuar të gjitha kërkesat e dhëna nga klienti.

ANGAZHIMI JONË

Ne jemi të përkushtuar që vlerat tona si kompani t’i shpërndajmë me punë të mirë për klientët tanë.
Angazhimi jonë i tash e sa vite ka bërë që me klientët tanë të ndahemi gjithmonë të kënaqur.

ÇMIME TË VOLITSHME

Puna e mirë nuk varet nga çmimi që klienti paguan por nga puna e bërë nga ne…
Ne jemi kujdesuar që klientit tonë t’i ofrojmë çmime shumë të volitshme për kryerjen e shërbimeve tona.